TiVo Community Forum

TiVo Community Forum Archive 2
Covering threads with a last post date between
July 1, 2004 and December 31, 2005.
THIS IS A READ ONLY SITE
 


 

SEARCH  |  ARCHIVE 1 MAIN SITE

 
Forum Jump
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 09-06-2004, 11:55 AM   #1 (Print)
Smurf
Registered User
 
Join Date: Aug 2002
Location: Newbury, UK
Posts: 42
"Not available on your TiVo"

Hi All,

Sorry if this has been asked before - I have done a search but couldn't dig anything up.

I've just setup ShaneW's excellent utility to set schedules from Digiguide straight to Tivoweb, and it's highlighted an issue. I keep getting the error in the subject when trying to schedule recordings on channels I don't watch often. One such example is:

ERROR: PARAMOUNT 2 (PARCOM2) not available on your TiVo

However, when I go to the Channel Guide List under Tivoweb and look up that channel (Sky 128) it IS listed (and it is included in my Sky package and I can view it when going to the channel) When clicking on the channel name under Tivoweb it brings up:

Error: Unknown Station '549106'

Now I must be blatently missing something here - but how do I tell Tivo what channels I should and shouldn't have?!
Smurf is offline Report Bad Post Report Post
Old 09-06-2004, 12:07 PM   #2 (Print)
Rob Nespor Bellis
Grumpy Sod
 
Rob Nespor Bellis's Avatar
 
Join Date: Feb 2001
Location: ~, Brighton, UK
Posts: 456
Is it selected under "Channels You Recieve" on the TiVo?

Rgds,

R.
Rob Nespor Bellis is offline Report Bad Post Report Post
Old 09-06-2004, 12:08 PM   #3 (Print)
JonMace
Registered User
 
Join Date: Mar 2002
Location: Bromley area
Posts: 175
Tivo central
Messages and setup
My preferences
customize channels
channel you recieve

Then go throught and tick the channels

__________________
NTL ex C&W Pace 4010 STB, Denon 1802 Receiver, Panny 700 PJ, Phillips Pronto, High Grade DMS II MCE PC
JonMace is offline Report Bad Post Report Post
Old 09-06-2004, 12:33 PM   #4 (Print)
Smurf
Registered User
 
Join Date: Aug 2002
Location: Newbury, UK
Posts: 42
Excellent - thanks for the quick replies guys - I knew it'd be something straight forward!

All done now
Smurf is offline Report Bad Post Report Post
Old 09-06-2004, 12:35 PM   #5 (Print)
JonMace
Registered User
 
Join Date: Mar 2002
Location: Bromley area
Posts: 175
Glad we could help

__________________
NTL ex C&W Pace 4010 STB, Denon 1802 Receiver, Panny 700 PJ, Phillips Pronto, High Grade DMS II MCE PC
JonMace is offline Report Bad Post Report Post
 
Forum Jump
Thread Tools

Go Back  TiVo Community Archive2 > Main TiVo Forums > TiVo UK

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 12:21 PM.


Powered by: vBulletin Version 3.0.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
(C)opyright - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not affiliated with TiVo Inc.


Spider History Index