TiVo Community Forum

TiVo Community Forum Archive 2
Covering threads with a last post date between
July 1, 2004 and December 31, 2005.
THIS IS A READ ONLY SITE
 


 

SEARCH  |  ARCHIVE 1 MAIN SITE

 
Forum Jump
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-06-2004, 11:42 PM   #61 (Print)
jafa
Registered User
 
jafa's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 3,119
Hi Jeff,

Have you tried the nocsum file?

I am reasonably sure it will solve your problem.

It is not a test mode or a test version - this is a fix that should solve the specific problem you are seeing.

Nick

__________________
Silicondust - Tivo CacheCARD/Turbonet/Airnet
Roomba Robotics - Roomba Community
jafa is offline Report Bad Post Report Post
Old 11-07-2004, 09:12 AM   #62 (Print)
TivoDoc
Registered User
 
Join Date: Dec 2002
Location: New Jersey
Posts: 76
Nick,
OK, I'll be happy to try this one. Just to be clear:

1) put the new cachecard.o and cachecard_nocsum.o in the modules directory.

2) I actually completely removed the insmod line after the last batch of crashes (a geeky hissy-fit of sorts). Could you give me the entire line again?

Thanks,
Jeff

__________________
DSR6000 - 127 hours - Cachecard
SAT-T60 - 30 hours
SAT-T60 - 72 hours - Turbonet
TivoDoc is offline Report Bad Post Report Post
Old 11-07-2004, 10:19 AM   #63 (Print)
TivoDoc
Registered User
 
Join Date: Dec 2002
Location: New Jersey
Posts: 76
Never mind. I found the line commented out and changed it to:

/sbin/insmod -f /lib/modules/cachecard_nocsum.o

and placed both of the new files in the /modules directory. I'll let you know how it works.

Jeff

__________________
DSR6000 - 127 hours - Cachecard
SAT-T60 - 30 hours
SAT-T60 - 72 hours - Turbonet
TivoDoc is offline Report Bad Post Report Post
Old 11-07-2004, 09:03 PM   #64 (Print)
TivoDoc
Registered User
 
Join Date: Dec 2002
Location: New Jersey
Posts: 76
Nick,
No Good. It crashed during my first attempt at playback after being up for 9 hours. I really think the box has a gremlin. I again thank you for you efforts but I am going to stop at this point. As long as the ethernet features continue to work, I will remain satisfied. If you know of anyone looking for a used 512meg DIMM, drop me a line.

Jeff

__________________
DSR6000 - 127 hours - Cachecard
SAT-T60 - 30 hours
SAT-T60 - 72 hours - Turbonet
TivoDoc is offline Report Bad Post Report Post
Old 11-07-2004, 09:45 PM   #65 (Print)
jafa
Registered User
 
jafa's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 3,119
I think you are right

With all those test we proved that it is a memory related problem and specific to your TiVo for some reason. I guess it is possible that your tivo may have bad ram on the motherboard.

If your tivo otherwise works then that is good.

You mentioned a second tivo - perhaps you could use the memory in that

Nick

__________________
Silicondust - Tivo CacheCARD/Turbonet/Airnet
Roomba Robotics - Roomba Community
jafa is offline Report Bad Post Report Post
Old 11-20-2004, 09:32 PM   #66 (Print)
TivoDoc
Registered User
 
Join Date: Dec 2002
Location: New Jersey
Posts: 76
Nick,
Any chance the 11/20 release will help any of my issues?

Jeff

__________________
DSR6000 - 127 hours - Cachecard
SAT-T60 - 30 hours
SAT-T60 - 72 hours - Turbonet
TivoDoc is offline Report Bad Post Report Post
Old 11-20-2004, 09:46 PM   #67 (Print)
jafa
Registered User
 
jafa's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Posts: 3,119
Quote:
Originally posted by TivoDoc
Nick,
Any chance the 11/20 release will help any of my issues?

Jeff

Hi Jeff,

It is worth a try - I found and fixed an iinteraction problem between two ISRs in the ethernet code. It was actually the same problem that I thought I fixed a few weeks ago, but it turned out that my patch just made the problem less likely. I have now fixed it properly.

You should update everything... easiest way is to use nic_install_tivo following the native install instructions.

Nick

__________________
Silicondust - Tivo CacheCARD/Turbonet/Airnet
Roomba Robotics - Roomba Community
jafa is offline Report Bad Post Report Post
 
Forum Jump
Thread Tools

Go Back  TiVo Community Archive2 > Underground Playground > TiVo Underground

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 07:31 PM.


Powered by: vBulletin Version 3.0.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
(C)opyright - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not affiliated with TiVo Inc.


Spider History Index