TiVo Community Forum

TiVo Community Forum Archive 2
Covering threads with a last post date between
July 1, 2004 and December 31, 2005.
THIS IS A READ ONLY SITE
 


 

SEARCH  |  ARCHIVE 1 MAIN SITE

 
Forum Jump
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-07-2004, 02:51 PM   #1 (Print)
In a state
Registered User
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 27
Arrow "Error - Unable to complete script"

Hi Guys

Excuse me if this is such a newbie post, but I am having problems installing my cachecard in my new TiVo HD using my PC.

Bought from ebay with a 200Gb HD it's a new Thomson [UK] TiVo with 2.5.5-01-1-023 installed.

I am trying to install my cachecard drivers and on selecting "0" to apply and exit the install I get the following error under "Updating Startup Script"....

"Error - Unable to complete script"

Is there anything I should be doing or looking for?

The TiVo boots up into the SD splah screen then hangs on "Splash The Screen"

By the way...I'm a complete stranger to linux so baby steps please....;>
In a state is offline Report Bad Post Report Post
Old 12-08-2004, 04:18 AM   #2 (Print)
In a state
Registered User
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 27
Manage to install a fresh rc.sysinit and alls fine...phew!
In a state is offline Report Bad Post Report Post
 
Forum Jump
Thread Tools

Go Back  TiVo Community Archive2 > Main TiVo Forums > TiVo UK

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 12:52 PM.


Powered by: vBulletin Version 3.0.6
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.
(C)opyright - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not affiliated with TiVo Inc.


Spider History Index