TiVo Community Forum

TiVo Community Forum Archive 2
Covering threads with a last post date between
July 1, 2004 and December 31, 2005.
THIS IS A READ ONLY SITE
 


 

SEARCH  |  ARCHIVE 1 MAIN SITE

 
Forum Jump
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 02-12-2005, 04:26 PM   #1 (Print)
bareyb
Digital Shirt Maker
 
bareyb's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Location: Silicon Valley USA
Posts: 1,133
Can't get "Smilies" to work...

I used to be able to click on the image of a smilie and it would insert it at the end of my last paragraph. Now if I click on any of them they don't do anything. Same goes for the other formatting icons (such as the /img tags). I am on a Macintosh running OS9. Is there a setting I need to change? By the way, this stuff works on other forums with the same Vbulletin version so I'm guessing there's a glitch here somewhere... Can you help David?

__________________
Obsessed is such an ugly word... We like to think of ourselves as extremely focused.
bareyb is offline Report Bad Post Report Post
Old 02-12-2005, 04:28 PM   #2 (Print)
Spire
Spire Refrigeration
 
Spire's Avatar
 
Join Date: Jun 2001
Location: The Unknown
Posts: 3,897
I can't help you directly, but you might want to let us know what Web browser you're using.

__________________
begin 644 .sig22&%I;"P@9F5L;&]W(&=E96LA`end

Last edited by Melody Chalis : Today at 03:47 AM.
Spire is offline Report Bad Post Report Post
Old 02-12-2005, 04:41 PM   #3 (Print)
David Bott
Administrator
 
David Bott's Avatar
 
Join Date: Jan 1999
Location: Rochester, NY USA
Posts: 2,157
Question

I am sorry to say I I am not seeing this problem, nor has it been reported by others. I have tested on FireFox and IE 6.

__________________
David Bott
TiVo Community Admin
2006 Home Theater Cruise!
Now Booking For The Mexican Riveria!
David Bott is offline Report Bad Post Report Post
Old 02-12-2005, 05:25 PM   #4 (Print)
justapixel
Avatar made by Kid 2
 
justapixel's Avatar
 
Join Date: Sep 2001
Location: Sacto
Posts: 12,330
Works just fine with Opera too.

__________________
Lean, mean, moderating machine,
and AARP Monthly's Hot Jailbait of the Month

Ann Gets Fit
justapixel is offline Report Bad Post Report Post
Old 02-12-2005, 09:37 PM   #5 (Print)
bareyb
Digital Shirt Maker
 
bareyb's Avatar
 
Join Date: Dec 2000
Location: Silicon Valley USA
Posts: 1,133
Hi. I''m running IE 5 for Mac OS9. I just went over to http://www.clublexus.com/ and the smilies work just fine and they are running vBulletin Version 3.0.6. the same as you have here. So I don't think it's an issue with my Computer. There must be some setting that's a little off. Just enough off not to work with this version of IE but works with the others. Anyone else with a Mac running OS9 & IE5 out there?

__________________
Obsessed is such an ugly word... We like to think of ourselves as extremely focused.
bareyb is offline Report Bad Post Report Post
 
Forum Jump
Thread Tools

Go Back  TiVo Community Archive2 > Forum Extras > Forum Operations Center

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 02:50 PM.


Powered by: vBulletin Version 3.0.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
(C)opyright - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVo® is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not affiliated with TiVo Inc.


Spider History Index