TiVo Community Forum

TiVo Community Forum Archive 2
Covering threads with a last post date between
July 1, 2004 and December 31, 2005.
THIS IS A READ ONLY SITE
 


 

SEARCH  |  ARCHIVE 1 MAIN SITE

 
Forum Jump
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 11-29-2005, 05:53 PM   #1 (Print)
ibrow
Registered User
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 10
Uninstall script

I recently hacked a second dsr 704 using the zipper. All was well until I attempted to change to a wireless adapter. Some how the the hack directory is gone including TivowebPlus Etc. I am trying to re install the zipper, as my attempts to ftp the folder from a back up keep hanging. So I need to know how to uninstall so I can attempt a reinstall.
ibrow is offline Report Bad Post Report Post
Old 11-29-2005, 05:56 PM   #2 (Print)
Gunnyman
Hamob
 
Gunnyman's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Beautiful Downtown Greenville SC
Posts: 9,368
is the /enhancements folder still there?

__________________
Gunny - have I told you that your avatar always makes me smile? Waldingrl
Zipper Wiki
Join us in Vegas!
Gunnyman is offline Report Bad Post Report Post
Old 11-29-2005, 06:25 PM   #3 (Print)
ibrow
Registered User
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 10
Yes it is.
ibrow is offline Report Bad Post Report Post
Old 11-29-2005, 07:41 PM   #4 (Print)
Gunnyman
Hamob
 
Gunnyman's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Beautiful Downtown Greenville SC
Posts: 9,368
ok then you can re-run the wireless setup.

__________________
Gunny - have I told you that your avatar always makes me smile? Waldingrl
Zipper Wiki
Join us in Vegas!
Gunnyman is offline Report Bad Post Report Post
Old 11-29-2005, 07:56 PM   #5 (Print)
ibrow
Registered User
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 10
But I want to be able to use TivoWeb and that folder is missing. I attempted to Ftp from a back up but it keeps hanging. So I want to re run the zipper script but it says I need to uninstall first.
ibrow is offline Report Bad Post Report Post
Old 11-29-2005, 07:58 PM   #6 (Print)
Gunnyman
Hamob
 
Gunnyman's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Beautiful Downtown Greenville SC
Posts: 9,368
ok lets clear up some stuff
the enhance script portion is what you want to re run
what kind of error are you getting trying to ftp TWP back over?

__________________
Gunny - have I told you that your avatar always makes me smile? Waldingrl
Zipper Wiki
Join us in Vegas!
Gunnyman is offline Report Bad Post Report Post
Old 11-29-2005, 08:01 PM   #7 (Print)
ibrow
Registered User
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 10
No error it just hangs on some file. I know it is not a problem with the set up my other identical tivo and my XBOX FTP with no problem. For some reason some file in my backup of the hack directory is causing my FTP software to hang.
ibrow is offline Report Bad Post Report Post
Old 11-29-2005, 08:03 PM   #8 (Print)
Gunnyman
Hamob
 
Gunnyman's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Beautiful Downtown Greenville SC
Posts: 9,368
ok if all you're wanting to do is get twp fixed, I'd recommend getting Rbautch's newest enhancement script from http://www.mastersav.com/tivo_tweak.html and running it.

__________________
Gunny - have I told you that your avatar always makes me smile? Waldingrl
Zipper Wiki
Join us in Vegas!
Gunnyman is offline Report Bad Post Report Post
Old 11-29-2005, 08:06 PM   #9 (Print)
ibrow
Registered User
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 10
I will do that but will that restore the entire var/hack directory?
ibrow is offline Report Bad Post Report Post
Old 11-29-2005, 08:10 PM   #10 (Print)
Gunnyman
Hamob
 
Gunnyman's Avatar
 
Join Date: Jul 2003
Location: Beautiful Downtown Greenville SC
Posts: 9,368
nope
but it will put back twp, caller ID, and other stuff

__________________
Gunny - have I told you that your avatar always makes me smile? Waldingrl
Zipper Wiki
Join us in Vegas!
Gunnyman is offline Report Bad Post Report Post
Old 11-29-2005, 09:39 PM   #11 (Print)
rbautch
Try My Zipper
 
Join Date: Feb 2004
Location: Chicago, IL
Posts: 1,734
Could be the partition is full. Check with df at bash.
rbautch is offline Report Bad Post Report Post
Old 11-29-2005, 11:26 PM   #12 (Print)
ibrow
Registered User
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 10
Smile

I think I got it. I used FTP to tranfer each subdirectory in hack 1 at a time and it seems to have finished I am currently checking to make sure everything is there. So far so good. Thanks.

Does this look alright?

B_room-TiVo# df
Filesystem 1024-blocks Used Available Capacity Mounted on
/dev/hda4 126911 72131 48227 60% /
/dev/hda9 126911 497 119861 0% /var
B_room-TiVo#

Last edited by ibrow : 11-29-2005 at 11:32 PM.
ibrow is offline Report Bad Post Report Post
 
Forum Jump
Thread Tools

Go Back  TiVo Community Archive2 > Underground Playground > TiVo Underground

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 08:15 PM.


Powered by: vBulletin Version 3.0.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
(C)opyright - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not affiliated with TiVo Inc.


Spider History Index