TiVo Community Forum

TiVo Community Forum Archive 2
Covering threads with a last post date between
July 1, 2004 and December 31, 2005.
THIS IS A READ ONLY SITE
 


 

SEARCH  |  ARCHIVE 1 MAIN SITE

 
Forum Jump
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-27-2005, 06:34 AM   #1 (Print)
tivo_boj
Tivo is getting old
 
Join Date: Feb 2001
Location: Pitsea, Basildon, Essex, UK
Posts: 209
technotronic PVR101 remote code?

The aldi special £99 PVR. Any clues of what tovo remote code to be used in case I want to control and record it via tivo

__________________
TiVo Boj (Only a TiVo customer- since Nov 2000!)
Using UK TiVo (with Nicam Mod done) with:-
Freeview FTA on RF, SkyDigital on SCART. Aerial (Meridian/Calton & LWT), SONY 28" WS DVB (freeview)TV.
Two drive Tivo upgraded July 25th 2002 to single 120GiG (Maxtor). TivoWeb (beta 4) Using PPP over serial (Aug 2002).
tivo_boj is offline Report Bad Post Report Post
Old 12-27-2005, 01:03 PM   #2 (Print)
stevensdrs
Dave
 
Join Date: Aug 2005
Location: Scotland
Posts: 25
I have one of those too. I havent tried to control it with a Tivo but have tried using a programmable handset. Cant find any code that will work with it and even the learn facility wont accept it.
stevensdrs is offline Report Bad Post Report Post
 
Forum Jump
Thread Tools

Go Back  TiVo Community Archive2 > Main TiVo Forums > TiVo UK

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 03:55 AM.


Powered by: vBulletin Version 3.0.6
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.
(C)opyright - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVo® is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not affiliated with TiVo Inc.


Spider History Index