TiVo Community Forum

TiVo Community Forum Archive 2
Covering threads with a last post date between
July 1, 2004 and December 31, 2005.
THIS IS A READ ONLY SITE
 


 

SEARCH  |  ARCHIVE 1 MAIN SITE

 
Forum Jump
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-22-2005, 06:22 PM   #1 (Print)
dave c
Registered User
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 2
Freeview box and VCR

I've just bought a new Durabrand Freeview box from ASDA. It works fine, but I cannot figure out how to connect it to my VCR so that I can record programmes on Freeview. Plus, to record on the VCR the other programmes, I have to disconnect from Freeview. This can't be right. I donít think itís to do with reception problems Ė just getting the right cables in the right sockets. This is my first Freeview box (Durabrand, £30 from ASDA). Cheers.
dave c is offline Report Bad Post Report Post
Old 12-22-2005, 07:02 PM   #2 (Print)
blindlemon
tivoheaven.co.uk
 
Join Date: May 2002
Location: Malmesbury, UK
Posts: 3,200
Hi Dave and welcome to the UK TiVo forum

Do you have a TiVo?

__________________
6023, Lifetime, 240gb (Samsung) Sky, CacheCard, Mode 0, 100+ SPs/AWLs
6022, Lifetime, 160gb (Seagate), Freeview, Turbonet, Mode 0, 90+ SPs/AWLs
601E, Lifetime, ... my 'test' machine!
blindlemon is offline Report Bad Post Report Post
Old 12-23-2005, 06:31 AM   #3 (Print)
dave c
Registered User
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 2
TiVo?

I don't know what that is. But to help with the problem, this is what I have:

TV - 2 scart sockets
Freeview - 2 scart sockets
VCR - 1 scart socket

So where do the leads go, please?
dave c is offline Report Bad Post Report Post
Old 12-23-2005, 07:00 AM   #4 (Print)
worm
TiVo Newbie
 
worm's Avatar
 
Join Date: Feb 2005
Location: Coldstream (prev. Aberdeen and Malmesbury)
Posts: 17
If you've only got one SCART on your VCR then you're going to have problems connecting both your TV and Freeview box to it via SCART.

However, as this is a TiVO forum, you're not going to have much joy convincing people that this is a major issue.

you may find more help on Digital Spy

http://forum.digitalspy.co.uk/board...isplay.php?f=13

__________________
160GB TiVo + Cachecard + TiVoWeb + DailyMail + EndPad
worm is offline Report Bad Post Report Post
 
Forum Jump
Thread Tools

Go Back  TiVo Community Archive2 > Main TiVo Forums > TiVo UK

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 08:04 PM.


Powered by: vBulletin Version 3.0.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
(C)opyright - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoģ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not affiliated with TiVo Inc.


Spider History Index