TiVo Community Forum

TiVo Community Forum Archive 2
Covering threads with a last post date between
July 1, 2004 and December 31, 2005.
THIS IS A READ ONLY SITE
 


 

SEARCH  |  ARCHIVE 1 MAIN SITE

 
Forum Jump
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 01-05-2005, 12:06 PM   #1 (Print)
Rkkeller
Registered User
 
Join Date: May 2004
Posts: 664
Question Does anyone with an R-10 have showcases ?

Does anyone with an R-10 have showcases ?


Just asking as I have not seen anyone yet that has them with the R-10.



Rich
Rkkeller is offline Report Bad Post Report Post
Old 01-05-2005, 12:08 PM   #2 (Print)
JFriday
Registered User
 
JFriday's Avatar
 
Join Date: Mar 2002
Location: San Jose, CA
Posts: 2,491
Do you have channels 581 & 582 on your channels you receive list?
JFriday is offline Report Bad Post Report Post
Old 01-05-2005, 12:43 PM   #3 (Print)
Rkkeller
Registered User
 
Join Date: May 2004
Posts: 664
581 & 582 are selected. I get the gold star commercials on the main screen, ST highlights and other things.


Rich
Rkkeller is offline Report Bad Post Report Post
Old 01-05-2005, 01:49 PM   #4 (Print)
CsrLiz344
Registered User
 
Join Date: Apr 2004
Location: Ohio
Posts: 517
Send a message via AIM to CsrLiz344
That's the one thing everybody asks: are 581/582 checked? I'm starting to think that has nothing to do with this situation, cause we all do.

__________________
"God is good ALL the time"!!!
CsrLiz344 is offline Report Bad Post Report Post
Old 01-05-2005, 02:06 PM   #5 (Print)
ebonovic
A TiVo Junkie...
 
ebonovic's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: Tinley Park, IL USA (SW ChicagoBurbs)
Posts: 8,245
I have showcases on both of my R10s.

__________________
- Earl (XBL: Fontano)
Favorite 05/06 TV Lines: Karma! ; Suit Up! ; Legendary.....

Non-TiVo DirecTV DVR (R15,HR20) ->
DBSTalk
ebonovic is offline Report Bad Post Report Post
Old 01-05-2005, 02:11 PM   #6 (Print)
CsrLiz344
Registered User
 
Join Date: Apr 2004
Location: Ohio
Posts: 517
Send a message via AIM to CsrLiz344
How long did it take you to get them?

__________________
"God is good ALL the time"!!!
CsrLiz344 is offline Report Bad Post Report Post
Old 01-05-2005, 02:13 PM   #7 (Print)
ebonovic
A TiVo Junkie...
 
ebonovic's Avatar
 
Join Date: Jul 2001
Location: Tinley Park, IL USA (SW ChicagoBurbs)
Posts: 8,245
On one of them, I got it the same day, when I forced a daily call.

The other was later in the week.

__________________
- Earl (XBL: Fontano)
Favorite 05/06 TV Lines: Karma! ; Suit Up! ; Legendary.....

Non-TiVo DirecTV DVR (R15,HR20) ->
DBSTalk
ebonovic is offline Report Bad Post Report Post
Old 01-05-2005, 02:23 PM   #8 (Print)
CsrLiz344
Registered User
 
Join Date: Apr 2004
Location: Ohio
Posts: 517
Send a message via AIM to CsrLiz344
I think there's something wrong, somewhere. There is no reason for it to take this long.

__________________
"God is good ALL the time"!!!
CsrLiz344 is offline Report Bad Post Report Post
Old 01-05-2005, 03:10 PM   #9 (Print)
Rkkeller
Registered User
 
Join Date: May 2004
Posts: 664
So it looks like one person out of everyone here with R-10's has Showcases. Not every good odds. Anyone else have them ?


Rich
Rkkeller is offline Report Bad Post Report Post
Old 01-05-2005, 04:47 PM   #10 (Print)
packerfan
Proud Papa
 
packerfan's Avatar
 
Join Date: Jan 2002
Location: Green Bay
Posts: 1,304
Quote:
Originally posted by Rkkeller
So it looks like one person out of everyone here with R-10's has Showcases. Not every good odds. Anyone else have them ?


Rich


I've got them on both of my r10s.

__________________
"If you really want something in life, you have to work for it. Now quiet, they're about to announce the lottery numbers."

-Homer J. Simpson
packerfan is offline Report Bad Post Report Post
Old 01-05-2005, 05:03 PM   #11 (Print)
Crow159
Registered User
 
Join Date: Jul 2004
Location: Sparks MD
Posts: 35
I have an R-10 and have showcases. They appeared about a week after I installed it.
Crow159 is offline Report Bad Post Report Post
Old 01-05-2005, 06:55 PM   #12 (Print)
jib2
Registered User
 
jib2's Avatar
 
Join Date: May 2000
Location: Hauppauge, NY
Posts: 16
My R10 got showcases about a week to 10 days after I hooked it up.

__________________
Jim B.
Long Island, NY

TiVo1: Philips DSR6000
HR10-250 (coming soon)
TiVo2: Hughes DirecTivo
TiVo3: DirecTV R10
jib2 is offline Report Bad Post Report Post
Old 01-06-2005, 11:23 AM   #13 (Print)
Rkkeller
Registered User
 
Join Date: May 2004
Posts: 664
I wonder why some have them and some dont.


Rich
Rkkeller is offline Report Bad Post Report Post
Old 01-07-2005, 01:46 PM   #14 (Print)
DVDKingdom
Registered User
 
Join Date: Oct 2003
Posts: 949
Quote:
Originally posted by Rkkeller
I wonder why some have them and some dont.


Rich


Time to stir things up a little my R10 now has a new menu item (On Request) with test showcases. I read previously this was D* new version of showcases for the R10. The weird part of this is now my unit has both showcases and On Request.

__________________
TCD24004A (140Hrs) Lifetime
DVDKingdom is offline Report Bad Post Report Post
Old 01-07-2005, 01:52 PM   #15 (Print)
CsrLiz344
Registered User
 
Join Date: Apr 2004
Location: Ohio
Posts: 517
Send a message via AIM to CsrLiz344
I don't have either one, 3 weeks now-grrrrr

(and yet it still calls in everyday)

__________________
"God is good ALL the time"!!!
CsrLiz344 is offline Report Bad Post Report Post
Old 01-10-2005, 08:44 AM   #16 (Print)
CsrLiz344
Registered User
 
Join Date: Apr 2004
Location: Ohio
Posts: 517
Send a message via AIM to CsrLiz344
Finally, Praise God, after 3 weeks, it finally downloaded. Have no earthly idea what took so long, nobody knew..........

__________________
"God is good ALL the time"!!!
CsrLiz344 is offline Report Bad Post Report Post
Old 01-10-2005, 11:57 AM   #17 (Print)
maitreg
New Member
 
Join Date: Jan 2005
Posts: 12
It took about 3 days for showcases to show up on mine.
maitreg is offline Report Bad Post Report Post
Old 01-10-2005, 12:59 PM   #18 (Print)
Trevor
Registered User
 
Join Date: Oct 2003
Location: New Hampshire
Posts: 43
Quote:
Originally posted by DVDKingdom
Time to stir things up a little my R10 now has a new menu item (On Request) with test showcases. I read previously this was D* new version of showcases for the R10. The weird part of this is now my unit has both showcases and On Request.


You know I saw that show up on my R10 once and then it disappeared. I thought I was imagining things but now that you mentioned it I must not have been.

Anyway, I just got showcases yesterday morning. About 3 and 1/2 weeks after I got the receiver.
Trevor is offline Report Bad Post Report Post
Old 01-10-2005, 01:06 PM   #19 (Print)
icebergz
Registered User
 
Join Date: Dec 2003
Posts: 56
My R-10 was installed Sat. 1/8 and I had showcases this morning (Mon.)
icebergz is offline Report Bad Post Report Post
 
Forum Jump
Thread Tools

Go Back  TiVo Community Archive2 > Main TiVo Forums > DIRECTV Receiver with TiVo

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 08:43 AM.


Powered by: vBulletin Version 3.0.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
(C)opyright - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not affiliated with TiVo Inc.


Spider History Index