TiVo Community Forum

TiVo Community Forum Archive 2
Covering threads with a last post date between
July 1, 2004 and December 31, 2005.
THIS IS A READ ONLY SITE
 


 

SEARCH  |  ARCHIVE 1 MAIN SITE

 
Forum Jump
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 08-03-2004, 11:15 AM   #1 (Print)
DelawareDad
New Member
 
Join Date: Aug 2004
Posts: 1
Tivo Network Problem

Here's a problem.

I go through setup fine and get my Tivo 2 all configured. It sees my network, and has a "goo" signal, but when I try to connect, it says "unknown error"

OH...and my two Tivos see each other, but can't connect to each other.

Any ideas?
DelawareDad is offline Report Bad Post Report Post
Old 08-03-2004, 11:35 AM   #2 (Print)
rsnaider
Registered User
 
Join Date: Apr 2002
Location: Long Island, NY
Posts: 2,217
There was a recent issue with Multi Room Viewing that should be fixed now. Force a connection from each TiVo and once all the processing is complete see if you still have issues.

__________________
Ron

TiVo Series 2 - 376 Hours
Sony SVR3000 - 264 Hours
Toshiba RX-20 - 364 Hours
rsnaider is offline Report Bad Post Report Post
 
Forum Jump
Thread Tools

Go Back  TiVo Community Archive2 > Main TiVo Forums > TiVo Coffee House - TiVo Discussion

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 03:03 PM.


Powered by: vBulletin Version 3.0.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
(C)opyright - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not affiliated with TiVo Inc.


Spider History Index