TiVo Community Forum

TiVo Community Forum Archive 2
Covering threads with a last post date between
July 1, 2004 and December 31, 2005.
THIS IS A READ ONLY SITE
 


 

SEARCH  |  ARCHIVE 1 MAIN SITE

 
Forum Jump
 
Thread Tools Search this Thread Display Modes
Old 12-30-2005, 12:45 PM   #1 (Print)
paulmassey
Registered User
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 4
command not found

I've just got a airnet connection working for my tivo. I've managed to install tivoweb via the method described by Steve Conrad. I can connect to this fine, and even got it to start automatically via adding it to rc.sysinit.

However, I'm struggling to install endpad and loadlogo. I'm not sure if I'm doing something stupid (quite possible), or I've not installed something previously which is needed.

Basically,
  1. I've ftped endpad.tcl to the /var/hack directory
  2. Loaded up bash
  3. changed to the hack directory
  4. chmod 755 endpad.tcl
  5. run endpad.tcl with the relavant options

However, when I run endpad I get a command not found error.

Trying the obvious, I made sure the file existing in that directory, run it from the root directory using var/hack/endpad.tcl and /var/hack/endpad.tcl, rebooted the tivo and tried again. All came up with the same error.

Any suggestions / or pointing out any obvious things I'm doing wrong would be greatly appreciated.

Regards,

Paul.
paulmassey is offline Report Bad Post Report Post
Old 12-30-2005, 01:13 PM   #2 (Print)
lenwuk
Registered User
 
Join Date: Oct 2004
Location: London, UK
Posts: 68
command not found

I seem to recall having the same problem with a script.
I eventually found that I'd caused it by FTPing the script across using ASCII mode and this resulted in ^M being put at the end of every line.
Try looking at endpad.tcl and see if this is the case.

Regards, Len
lenwuk is offline Report Bad Post Report Post
Old 12-30-2005, 01:16 PM   #3 (Print)
iankb
Registered User
 
iankb's Avatar
 
Join Date: Oct 2000
Location: Reading, UK
Posts: 5,205
Did you FTP the file in binary mode?

__________________
Ian.

For gold text on leather in TiVoWeb, try the redbook, bluebook, greenbook and blackbook themes, now updated with button menus
iankb is offline Report Bad Post Report Post
Old 12-30-2005, 01:43 PM   #4 (Print)
paulmassey
Registered User
 
Join Date: Oct 2004
Posts: 4
You guys were spot on. They weren't copied over in binary mode.

Thanks for the advice.

Paul.

Last edited by paulmassey : 12-30-2005 at 02:55 PM.
paulmassey is offline Report Bad Post Report Post
 
Forum Jump
Thread Tools

Go Back  TiVo Community Archive2 > Main TiVo Forums > TiVo UK

Thread Tools Search this Thread
Search this Thread:

Advanced Search
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

vB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT -5. The time now is 06:04 PM.


Powered by: vBulletin Version 3.0.6
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.
(C)opyright - All Rights Reserved. No information may be posted elsewhere without written permission.
TiVoŽ is a registered trademark of TiVo Inc. This site is not affiliated with TiVo Inc.


Spider History Index